Christen Agerley A/S bliver I dag drevet af sønnen Christen Alexander Agerley. Alexander som han bliver kaldt i daglig tale er udlært hos Volkswagen i Sønderborg tilbage i 2012, men har i de senere år arbejdet med salg af nye Toyota, Renault samt Dacia. I dag har vi fokus på vores kerne interesse som er køb og salg af klassiske, veteran og brugte biler.

Pressemeddelelse fra Christen Agerley A/S, Aabenraa den 9.9.2022

Det er med glæde, at vi kan meddele at Christen Alexander Agerley har overtaget ansvaret for driften af virksomheden på Tøndervej 30.

De sidste par år har der været øget aktivitet på adressen, og senest har udstillingen og facaden fået et løft, og skiltet med Christen Agerley er kommet op igen. Det er dog ikke Christen Agerley, der byder velkommen, men hans søn Christen Alexander Agerley, som siden februar 2022 har overtaget arbejdet med brugtvognsforretningen.

”Efter 30 år i mesterlære, har vi aftalt, at det er mig der bestemmer”, fortæller han med et glimt i øjet. Christen senior er nu næsten gået på pension- men hjælper stadig til, når der er behov for det. Ligesom Benjamin Agerley og Linn Marie Agerley, der også er og har været i bilbranchen, assisterer når der er brug for det.

Efter 5 år i København, hvor Christen Alexander Agerley arbejdede hos Stubbe Automobiler i Måløv (der både forhandler Toyota, Renault og Dacia), er han vendt hjem til Sønderjylland sammen med sin kæreste Didde og deres 8 måneder gamle søn, Christen Asmus.

Selvom Christen Alexander Agerley har fået andre jobtilbud- og har gode relationer til Volkswagen i både Aabenraa og Sønderborg, har han tilvalgt sin fars brugtvognsforretning, og nyder i høj grad den store frihed ved fraværet af importørkrav mm. Der er meget bedre tid til at møde kunderne og deres behov, og ikke mindst tage sig af sin lille familie, når der er behov for det. Derfor er der også kun åbent i butikken efter aftale.

Gunstigt brugtvognsmarked

Virksomheden bygger videre på de erfaringer Christen Agerley har gjort sig i bilbranchen gennem de sidste 40 år, og Christen Alexanders 30 år i familien og 10 år i branchen har også sat sine spor. ”Alle kunder forventer i dag en professionel og god behandling uanset om de køber en ny bil eller en brugt. Jeg har derfor også fortsat en aftale med Santander, så vi kan tilbyde en ordentlig finansiering, ligesom jeg har mekanikerne Kaj og Brian ansat, der kan sikre at alle bilerne er driftssikre. ”

En coronapandemi, og dermed svigtende leverancer af nye biler, har skabt et rekord-marked for brugte biler siden 2020, men det er ikke kun det gunstige marked, der gør jobbet attraktivt. Spørger man lidt ind til, hvad der driver Christen Alexander Agerley, kan man sagtens trække tråde til hans ophav: ”Jeg har en livslang interesse for biler- ja, køretøjer generelt. Og det behøver ikke være nyt, dyrt eller flot. Der findes ikke dårlige biler i dag, og hvis der er en speciel model eller noget der er lidt ”skævt”, så er det bare endnu sjovere at sælge”, udtaler han.

Overtagelsen fejres ved en reception den 23. september 2022 kl. 14.00- 17.00 på Tøndervej 30, Aabenraa. Med venlig hilsen
Christen Alexander Agerley og Christen Agerley

Skriv til os

Ring til os